"kläm din finne"



Helgen har varit underbar,nästa, med massa skratt med underbart folk men också en stor besvikelse då Fernando Torres väljer att lämna Liverpool och vi ska inte prata om reals match i söndags, ja ja fotboll kan man aldrig prata förmycket om. På bilderna ser ni när vi (jag, josefin och cajsa) har fixat våra linnen med tröjfärg, vi kom fram till att skriva roliga citat från den senaste tiden. Nu är det måndag och skolan är igång "so here i'am baby, signed, sealed, deliverd i'm your's"

Sjuk.

Har haft en ovanligt bra skolvecka med massa underbara skratt, men allt bra tar slut och nu ligger jag hemma och sjukar och film är min medicin.
 

Vad Hände?

Jag undrar hur en låt kan betyda så mycket? Eller kanske inte betyda mycket, men hur många minnen en låt kan väcka och vilka känslor den för med. Jag skulle lyssna på musik och jag lät datamusen "skrolla" över min spotify lista och den hamna på en gamman B.B.King låt som jag lyssna mycket på under sommaren 2010. Genast blav jag varm i hela kroppen, jag kunde nästan känna smaken av färska jordgubbar i munnen, hur saltvattnet knastrar i håret och solen bränna på axlarna. Underbar känsla! 


    


Glädje!

Det är inte Mycket som krävs för att få en bra dag. Det känns som om man tror att man måste åka utomlans eller göra något extra speciellt för att för att ha roligt. Men det är det lilla som gör det stora! En rolig dag kan vara att se premier league på sin tjock-tv och äta glass med sin kära vän Josefin. Detta ska jag göra i dag. Glädje! 


Skolstart

Första dagen på VT11! Sista terminen på sotenässkolan!

Började dagen med ett två och en halv timmar långt möte med rektorerna, där vi bestämde trivselregler efter som jag är med i elevrådet. Jag hade några andra lektioner och dagen rulla på. Sist var det no och den lektionen bjöd på skratt. Jag har en ganska härlig klass! kommer nog sakna den en del när jag börjar gymnasiet. Nu ska jag strax gå ut och gå på de halkiga vägarna.


Diskbråck

Min favorit spelare Gonzalo Higuain har fått lämna Spanien för att åka till Chikago och operera sin rygg. I går spelade Real Madrid match mot Villareal och för att stödja sin sjuka lagkamrat hade RM specialdesignade tröjor.

På tröjorna stod det: "Animo Pipa, recuperate pronto". Den spanska texten betyder: Var stark Pipa. Bli frisk snart.

Firework!


just ordinary people?



(alla bilder är från google)

NYår!!



RSS 2.0